БСП регистрира листите си в Плевен и Добрич

Фев 27, 2023 Новини БСП 0 1434

27.02.2023 г.

"БСП за България” регистрира листата с кандидати за народни представители в Плевен. Листата се състои от 12 души. Всички те са доказани в своята сфера като професионалисти, които милеят за страната и искат да развиват каузите на БСП в полза на българските граждани. 

Водачът на листата в Плевен проф. Румен Гечев заяви, че ще работи под мотото „Мир, социална справедливост и просперираща икономика”.

БСП-Добрич също регистрира своята листа с кандидати за народни представители в 49-ото Народно събрание. В нея са включени 10 човека, като всеки от тях е професионалист в своята област.

„Основната цел, която си поставяме в следващото Народно събрание, е да продължим социалната политика на „БСП за България“, като усилията ни ще бъдат насочени към младите хора, децата и работещите“, това заяви водачът на листата Мая Димитрова.

Тя представи и основните задачи за регион Добрич - продължаване на започнатотo, а именно разкриване на филиал на Медицинския университет в град Добрич и рехабилитация на водопроводната мрежа, тъй като в областта има огромен проблем с водоподаването.

„Основната ни цел е по-добър резултат от предходните парламентарни избори, като залагаме на лични срещи с хората“, добави Мая Димитрова.