Мая Димитрова, БСП: Доказахме, че можем чрез постиженията си в социалната политика – няма да спрем дотук

Мар 10, 2023 ДОБРИЧ Новини Избори 0 768

„БСП за България“ представи кандидатите си за народни представители в 8 МИР Добрич

„Слоганът на кампанията ни е „Да! Можем!“. И ние наистина можем и го доказахме със социалната си политика, която успяхме да реализираме в по-голямата ѝ част. Но няма да спрем дотук, ще продължим да работим за хората, за най-уязвимите групи, за младите семейства, за работещите, за това да защитим децата си!“, това каза Мая Димитрова, водач на листата на БСП-Добрич по време на представянето на кандидатите за народни представители в 49-ото Народно събрание на левицата в 8 МИР Добрич. 

Димитрова посочи, че предизборна програма на БСП поставя общественото благо и националния интерес на първо място: „Програмата ни е с дългосрочни и краткосрочни цели във всяка сфера, но най-важни за нас са хората, техните доходи и начинът им на живот. Помислили сме за младите, за работещите, за пенсионерите, за уязвимите, за образованието, за здравеопазването и всичко свързано с хората и държавата. БСП е партията, която може! Подкрепете ни с №1 в бюлетината!“, призова водачът на листата на левицата в Добрич Мая Димитрова.

Листата на „БСП за България“ в Добрич е съставена от доказали се професионалисти, отбеляза нейният водач. Мая Димитрова по образование е инженер, икономист и юрист, работи като адвокат. Димитрова представи и останалите кандидати за народни представители в Добрич:

  • Боян Саркизов - учител, общински съветник и председател на БСП-Добрич;
  • Маринела Балчева – работеща в сферата на селското стопанство;
  • Мария Кирякова - фармацевт, председател на БСП-Каварна;
  • Деян Николов - занимаващ се със собствен бизнес в сферата на счетоводството и финансите, сертифициран вътрешен одитор в публичния сектор;
  • Галин Господинов - по образование юрист, бивш зам.-областен и областен управител на област Добрич;
  • Иван Костов - инженер по образование, занимаващ се със собствен бизнес - служба по трудова медицина, Председател на УС на Асоциация на предприятията от градски електротранспорт в РБ;
  • Галин Иванов – икономист, магистър "Счетоводство и контрол", той е общински съветник в гр. Добрич;
  • Божидар Димитров -  председател на Сдружението на ветераните - гр. Добрич и общински съветник;
  • Стоян Люцканов - мениджър в сферата на туризма и общински съветник.