БСП-Добричка стартира предизборната си кампания с вяра в успеха и с хъс за работа и промяна

На събитието присъства и Атанас Мерджанов, заместник-председател на ПГ на БСП Лява България

Българската социалистическа партия избра днешния ден, за да даде старт на предизборна кампания 2015 г. в община Добричка. Събитието бе уважено от много партийни членове, кандидат общински съветници, кандидат кметове. Сред партийните лидери бяха Атанас Мерджанов – заместник-председател на Парламентарна група на БСП Лява България и говорител на БСП, Таня Миткова – политически организатор за област Добрич и Шумен в НС на БСП и Петко Петков, който шест мандата е кмет на община Добричка. Като най-важният човек в днешния ден се открои инж. Тошко Петков – кандидат за кмет, издигнат от БСП в община Добричка.

Инж. Тошко Димов Петков е ревностен защитник на партийните идеали, убеден в силата на единството и подкрепата – сигурен знак за успех. Бившият заместник кмет и секретар на община Добричка в продължение на 14 години, има нужните качества, за да задържи сегашното лидерство на БСП. Бил е заместник-кмет по Устройство на територията, строителство, общинска собственост, приватизация и опазване на околната среда в община Добричка. Общински съветник през мандат 1991-1995 г. Към настоящия момент работи като застрахователен специалист в „Генерална агенция България” ЕООД гр. Добрич.

Партията издига кандидат кметове в 39 села в община Добричка. Водач на листата на БСП в община Добричка е кандидатът за кмет Тошко Петков. Следват Надежда Василева, Петко Игнатов, Донко Марев, Маргарита Стоянова и др. Партията възнамерява да покаже как младото поколение може да се включи в управлението, защото то заслужава този шанс. Инж. Тошко Петков призова всички присъстващи да пропагандират идеалите на партията.