В Крушари питаха кандидатите за депутати на коалиция „БСП за България” за пенсиите и споделиха трудния си делник

Юни 19, 2021 ДОБРИЧ Новини Избори 0 513

17.06.2021

На среща с членове на  БСП в Крушари водачът на листата на коалиция „БСП за България” за Добричкия избирателен район  Димитър Данчев заяви, че именно БСП е партията, която може да направи промяната, като не създава недоверие в хората. 

„Ние от БСП смятаме, че е необходима промяна, която да води до по-добри дни за всички български граждани. В нашата пограма предлагаме нещо много важно – сигурност в промяната” – добави той.

На срещата беше поставен въпроса за добавките на песниите. „Неслучайно не се уморявам да обяснявам, че едно от предложенията на БСП в 45-ото Народно събрание беше преизчизляване на всички пенсии, което щеше да доведе до увеличението им с 20-25 %. Това не беше подкрепено” – обясни Данчев.

Хората изказаха притеснение за предстоящото машино гласуване. Тя бяха уверени, че ще получат необходимото обучение с помощта на симулатора за машинно гласуване. Ще има разяснителна кампания по националните медии, както и на БСТВ, за да се покаже, че това е лесен и достъпен начин за гласуване на всеки избирател. 

„Този път България има нужда от всеки глас, за да сме обединени срещу истинскито статукво. Управлението е отговорна работа, за отговорни хора, които стоят пред Вас. Аз не съм като другите водачи, пристигали в област Добрич, извървял съм дълъг път в партията. Имам принципи, които спазвам. Научил съм се да уважавам другаря до себе си, уважавам партията. Нашите срещи не свършват след 11 юли, те предстоят” – категоричен е Данчев.

Здравко Здравков – председател на Общинския съвет наБСП в Крушари и член на Областния съвет на БСП, заяви позицията си, че държавата е разграбена. „Заложени са много бомби от предишното управление да се пречи на ново правителство. Само една системна партия може да бъде припозната.  Пожелавам на себе си и на дружарите успешни избори с много наши представители” – добави той. 

Кандидатите за народни представители поискаха присъстващите на срещата да поставят своите проблеми и те „заваляха”. „Няма аптека, банка, болница, събота и неделя няма градски транспорт” – посочиха трудното  всекидневие в Крушари пред кандидатите за народни представителиДимитър Данчев, Даниел Петков, Зоя Хлебарова и Дарина Господинова.