Социалистите в община Балчик са амбицирани да постигнат по-добри изборни резултати

Юни 19, 2021 ДОБРИЧ Новини Избори 0 528

17.06.2021

На среща в Балчик с кметове от общината водачът на листата за Добричка област Димитър Данчев заяви: „Имам основание да смятам, че ние от БСП в тази кампания имаме по-голям шанс за победа Първо сме в по-голяма кондиция, второ противникът е разколебан и трето ресурсът им е изчерпан”. Той добави, че коалиция с ГЕРБ и ДПС категорично няма да има. „Не е вярно твърдението, че сме партия на статуквото. Ние нямахме и един човек на ключов пост в управлението на Борисов. Бяхме всеки ден с хората на протеста и подкрепихме свалянето на модела Боорисов. Идват времена, в които БСП ще бъде фактор в управлението, което изисква подготвени хора с ясна програма” – категоричен е Данчев..

На срещата с Общинския съвет на БСП в Балчик Данчевпосочи, че общиснките структури по места са водещ фактор в провеждането на изборите. „Това, което ми се иска, е БСП да участва мотивирано на тези избори, защото имаме реален шанс да бъдем в управлението на страната ни. В тази кампания залагаме основно на срещите по места с хората в открити разговори, без да чувстваме вина, защото нямаме основание да бъдем пречислявани към партиите на статуквото. Този път това ще е работещата и печеливша кампания” – добави той.

Според Сияна Фудулова, бивш народен представител, „трябва да се излезе извън структурите и да се обхване колкото се може по-голяма част от периферията”.

Николай Колев от БСП-Балчик, сподели, че „изненади винаги ще има, трябва да сме подготвени за това. Но съм убеден, че ще имаме по-добър резултат от предишните избори”.