Проблемите на Дуранкулак бяха поставени пред кандидите за народни представители от коалиция „БСП за България”

Юни 22, 2021 ДОБРИЧ Новини Избори 0 668

22.06.2021

Кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България” в Добричкия избирателен район - Димитър Данчев, Мая Димитрова, Даниел Йорданов, Боян Саркизов, Зоя Хлебарова, имаха среща в  
село Дуранкулак, община Шабла.

„Давам си ясна сметка, че в годините има натрупани много проблеми, затова и в нашата програма са заложени много адекватни мерки за справяне със социалната и икономическата криза в страната. 
Нужни са образовани хора, без които няма как да излезем от тази ситуация.
През последните дни се оформя бъдещето мнозинство в 46-ото Народно събрание. Без БСП няма как да се получи стабилно управление.
Ние ще участваме в управлението на България, ако има зададени ясни и принципни правила” – заяви водачът на листата Димитър Данчев.

Проблемите, които се поставиха на срещата в Дуранкулак, са обичайните за населените места в Добричкия регион - липса на транспорт, на аптека, нископлатена работа и най- болното – че младите  хора си заминават.

„Ние от БСП имаме ясно заложени цели, които ще следваме.
Доверете се на сигурната промяна.
Затова на 11 юли гласувайте с  №4 – коалиция „БСП за България” в бюлетината”– каза Данчев, като заяви, че посланията на коалицията не са предизборни балони, а програма за трайна политика.