БСП – Добрич: Следващият кмет на града трябва да е социалист

Окт 02, 2015 ДОБРИЧ Новини Избори 0 1155

Пред стотици добричлии на площад „Свобода“ бе даден стартът на предизборната кампания на БСП – град Добрич

Кандидат за кмет на социалистическата партия в Добрич е Мая Димитрова – общински председател на БСП – Добрич, адвокат, общински съветник в последните два мандата. "Днес е Международен ден на усмивката, започваме кампанията усмихнати и ще я завършим с усмивка и победа. Аз вярвам и знам, че заедно с вас – жителите на Добрич, можем да направим промяната, да променим града към по-добро, да променим статуквото", сподели кандидатът за кмет на БСП.

Бяха представени всички 32-ма кандидати за общински съветници в листата на Българска социалистическа партия. Водач на листата е Мая Димитрова. Следват Даниел Йорданов, Светлин Колев, Стоян Люцканов, Георги Георгиев, арх. Емилия Добрева, Дариела Вълканкина, Боян Саркизов и др.

Официален гост на събитието бе Атанас Мерджанов – заместник председател на ПГ на БСП Лява България и говорител на партията. "За последните 3 мандата стореното е не малко, но на град Добрич и неговите хора е нужна нова енергия, нова сила, ново вдъхновение, които им дава Мая Димитрова със своя отбор – кандидатите за общински съветници", заяви Мерджанов. Той отбеляза, че в лицето на тези кандидати за кмет и съветници, добричлии ще получат справедливост и човеченост към всички. Както Йохан Кройф поразяваше съперниковата врата и постигаше победи с номер 14, така номер 14 ще донесе победа и на БСП – Добрич, смята Атанас Мерджанов. Откриването на кампанията продължи с поздрав към присъстващите в изпълнение на ансамбъл „Добруджа“.