БСП регистрира своите листи в Плевен, Добрич и Кърджали

Авг 30, 2022 Новини БСП 0 2076

30.08.2022 г.

Водачът на листата в Плевен проф. Румен Гечев регистрира кандидатите за народни представители от  „БСП за България“ в 15-ти МИР Плевен. В листата имат приоритет младите хора, а зад тях ще стоят мъдростта и опитът. „Очаквам отлично представяне на предстоящите избори“, добави проф. Румен Гечев.

Проф. Георги Михайлов регистрира за участие в предсрочните парламентарни избори листата на „БСП за България“ в 9-ти МИР Кърджали. Като водач на листата той коментира, че социалистите по време на кампанията отново ще заложат на диалогичния тон. „Включваме се в кампанията с гордо вдигната глава, заради добре свършената работа по време на редовното правителство“, допълни проф. Михайлов.

Водачът на листата на „БСП за България“ в Добрич Мая Димитрова регистрира кандидатите за народни представители от левицата. Тя подчерта, че листата е съставена от професионалисти и в нея освен юристи има учители, счетоводители и хора, които се занимават със собствен бизнес. „Всички ще работим в името на Добруджа. Амбициите ни са за минимум двама народни представители“, каза още Димитрова.